Wasmachine reparaties

U kunt Vredenburg Vollenhove bellen voor allerlei reparaties. Ik repareer wasmachines, vaatwassers, koelkasten en wasdrogers. Mocht u met andere apparaten storing ondervinden, dan kunt u altijd even bellen om de storing te bespreken. U kunt bellen naar 0527 – 24 13 94.

Uw wasmachine kan diverse storing aangeven. De meest voorkomende problemen zijn:

  • De wasmachine lekt water

    Een wasmachine lekt meestal water bij de deurafdichting. In de deurafdichting kunnen gaten ontstaan waardoor de wasmachine van binnenuit gaat lekken. Het water loopt dan via de deur aan de voorkant naar buiten. Mocht de deurafdichting geen slijtage vertonen dan is het verstandig om zowel de deur als de deurafdichting goed te reinigen. Het kan voorkomen dat er stukken katoen of samengeklonterd waspoeder achterblijven en het lek veroorzaken.

  • De wasmachine pompt het water niet weg

    Mocht er water blijven staan in uw wasmachine dan komen we langs om de slang te inspecteren die van de kuip naar de pomp gaat. Het kan voorkomen dat kledingstukken zoals bh’s, sokken, muntjes etc. zich opstapelen en vast komen te zitten in de afvoerslang. Hierdoor blijft het water in uw wasmachine staan.

  • De wasmachine wil niet meer aan

    U kunt een aantal zaken controleren die wellicht het probleem verzoorzaken dat uw wasmachine niet meer werkt. Controleer of de stekker goed in het stopcontact zit en of de deur gesloten is (u moet een klik horen). Mocht dit niet helpen dan is het verstandig om contact op te nemen. Het kan zijn dat u een probleem heeft met de watertoevoer (verstopping), defecte programmaschakelaar of een kapotte motor/termperatuurvoeler.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring