Reparaties en storingen

Ondervindt u een storing met bijvoorbeeld uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast. Ik kom graag bij u langs om de machine te inspecteren en het probleem op te lossen. Ik repareer alle merken zoals Siemens, Miele, AEG, Zanussi etc. Ook inbouwapparatuur is geen probleem. U kunt bellen met 0527 – 24 13 94 van maandag t/m zaterdag over storingen en reparaties. Wilt u meer informatie over de meest voorkomende problemen die kunt ondervinden bij uw wasmachine? Lees dan verder op de pagina Wasmachine reparaties.

Vakkundige reparatie

Ik ben gespecialiseerd in het repareren van wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten/vriezers. Snel en vakkundig!

Reparatie inbouwapparatuur

Heeft u problemen met uw inbouwapparatuur? Ook hierin ben ik gespecialiseerd. Neem gerust contact op.

Reparaties ma. t/m za.

U kunt bijna de hele week contact opnemen om een afspraak in te plannen. Wanneer het u het beste uitkomt!

Uw witgoedthuisservice

U kunt telefonische contact opnemen via: 0527 – 24 13 94 om een afspraak te maken voor het verhelpen van storingen, reparaties of aanschaf van witgoed. Samen met u kijk ik wat de beste dag en tijdstip hiervoor is. Ik probeer zo snel als mogelijk bij u langs te komen om de storing te verhelpen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring