Siemens warmtepomp droger nu voor maar € 699,95

***AANBIEDING*** Siemens warmtepomp droger nu voor maar € 699,95! De droger typenummer WT48RT70NL heeft een capaciteit van 8 kilo en is bovendien erg stil. Perfect voor als je ’s nachts wilt drogen. Nu bij Vredenburg Vollenhove op voorraad! Bel 0527 – 24 13 94 of mail naar pevredenburg@hotmail.com voor meer info.

(Let op! In onze webshop staat de droger voor € 725,-. Belt u naar aanleiding van deze actie, dan krijgt u hem voor de aanbiedingsprijs.)

Deze Siemens WT48RT70NL iQ500 warmtepompdroger is een wasdroger met energieklasse A+++ voor 1 tot 8 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 8 kg is deze Siemens ideaal geschikt voor een middelgroot huishouden van 3 of 4 personen. Met een energieverbruik van 225 kWh of minder zijn de energiekosten rond de € 50,- of minder per jaar. Het geluidsniveau tijdens het drogen is met 64 decibel of minder zeer stil. Een stille wasdroger is met name handig voor als je deze in de buurt of in je slaapkamer wilt plaatsen en rustig in de nacht wilt slapen. Ook als je de droger in de buurt van je woonkamer neerzet is een stille wasdroger een goede keuze!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring