Wasmachine

Is uw wasmachine plotseling kapot? Of wilt u een wasmachine die zuinig is? Dan bent u bij Vredenburg Vollenhove aan het juiste adres. Ik lever diverse merken wasmachines zoals Siemens, Miele, AEG en Zanussi. U kunt bellen voor het maken van een afspraak bij u thuis. Dan kan ik u voorzien van deskundig advies. De meeste wasmachines zijn direct of met een korte tijd leverbaar.

Wasmachines

De wasmachines die ik lever zijn erg stil en energiezuinig. Sommige modellen beschikken zelfs over 9 kg laadvermogen. Tegenwoordig wordt er ook veel gekeken naar design en gebruiksgemak. Veel wasmachines hebben een intelligent doseersysteem (IDos) dat er voor zorgt dat u nooit te veel wasmiddel gebruikt. Dit zorgt meteen voor een besparing.

Wasmachine bezorgen

Wilt u uw nieuwe wasmachine laten plaatsen door Vredenburg? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in het aansluiten van diverse soorten wasmachines. Bezorging is gratis. In overleg bespreken we het gewenste tijdstip (levering op zaterdag is mogelijk) en de situatie van plaatsing. Als u van te voren aangeeft dat ik uw oude wasmachine mee moet nemen, dan is dat geen probleem. Ik neem uw oude wasmachine dan gewoon mee terug. Zo ook het verpakkingsmateriaal. Op deze manier kunt u meteen aan de slag met uw was.

Gratis bezorging

Wilt u uw nieuwe wasmachine laten plaatsen door ons? Dat kan. En wel gratis.

Levering ma. t/m za.

Gespecialiseerd in het aansluiten van wasmachines. Wanneer het u het beste uitkomt!

Inleveren oude wasmachine.

Bij het plaasten van uw nieuwe wasmachine, neem ik meteen uw oude machine mee. Wel zo makkelijk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring