Wasdroger

Werkt uw wasdroger niet meer naar behoren? Of bent u op zoek naar onderdelen voor uw wasdroger. Bel dan met Vredenburg Vollenhove. Er is niks vervelender dan een wasdroger die niet werkt. U heeft wellicht niet genoeg ruimte om te drogen en de was stapelt zich maar op. Neem gerust telefonisch contact op om de situatie te bespreken. Wellicht is het op te lossen met een reparatie. Mocht dit niet het geval zijn, dan kom ik bij u langs om diverse nieuwe modellen te laten zien. Ik bied warmtepomp drogers , condensdrogers en luchtafvoerdrogers aan van verschillende merken zoals Miele, Siemens, AEG en Zanussi.

Warmtepompdroger

De warmtepompdroger (A plus) die ik kan leveren, is de zuinigste droger die u kunt aanschaffen. Bij condensdrogers blijft het water in het waterreservoir staan waardoor u het reservoir regelmatig moet legen. Bij een warmtepompdroger is dit niet meer nodig. Door een extra condenswaterafvoer wordt dit water meteen via een slang afgevoerd. Daarnaast hebben sommige warmtepompdrogers nu ook een vernieuwend systeem condensor waar de pluisjes zich ophopen. De droger beschikt over een zelfreinigende sensor die de condensor tijdens het drogen meerder malen schoon spoelt. Hierdoor zorgt de droger ervoor dat u energieverbruik laag blijft en u bespaart.

Condensdroger

Heeft u geen mogelijkheid voor een condenswaterafvoer benodigd voor een warmtepompdroger? Dan is een condensdroger ook zeker een goede optie. Een condensdroger kunt u namelijk overal neerzetten. Bovendien zit er in de droger een sensor die precies weet wanneer de gewenste drooggraad gebreikt is.

Wasdroger bezorgen

Wilt u uw nieuwe wasdroger laten plaatsen door Vredenburg Vollenhove? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in het aansluiten van diverse soorten wasdrogers. Bezorging is gratis. In overleg bespreken we het gewenste tijdstip (levering op zaterdag is mogelijk) en de situatie van plaatsing. Als u van te voren aangeeft dat ik uw oude wasdroger mee moet nemen, dan is dat geen probleem. Ik neem uw oude wasdroger dan gewoon mee terug. Zo ook het verpakkingsmateriaal. Op deze manier kunt u meteen aan de slag met uw was.

Gratis bezorging

Wilt u uw nieuwe wasdroger laten plaatsen door Vredenburg? Dat kan. En wel gratis.

Levering ma. t/m za.

Gespecialiseerd in het aansluiten van wasdroger. Wanneer het u het beste uitkomt!

Inleveren oude wasmachine.

Bij het plaasten van uw nieuwe wasdroger, neem ik meteen uw oude machine mee. Wel zo makkelijk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring