Vaatwasser

Naast wasmachines en wasdrogers lever ik ook zeer zuinige vaatwassers aan met het A+++ label. De zuinigste vaatwassers die er zijn. Ik kom bij u thuis om diverse modellen en merken te laten zien. Ik verkoop onder andere Siemens, Miele, AEG en Zanussi. Thuis krijgt u een deskundig en persoonlijk advies. De meeste vaatwassers zijn direct of snel leverbaar.

De vaatwassers van nu beschikken over innovatieve technologieën waar u profijt van heeft. Bijvoorbeeld een energiebesparende warmtewisselaar (regulering temperatuur spoelwater en afwaswater) en zeolith (mineraal dat vocht absorbeert en omzet in warmte). Beide technologieën zorgen ervoor dat uw vaat sneller en beter droogt. Uiteindelijk bespaart u dat energie en dus geld! Tegenwoordig beschikken vaatwassers ook over speciale lades en korven waardoor u niet alleen uw bestek goed kwijt kunt, maar ook uw pollepels, opscheplepels etc. Tevens zijn er korven geschikt voor espresso kopjes en kook- en bakgerei.

Vaatwasser bezorgen

Wilt u uw nieuwe vaatwasser laten plaatsen door ons? Dat kan! Ik ben gespecialiseerd in het aansluiten van diverse soorten vaatwassers. Ook inbouw is geen probleem. Bezorging is gratis. In overleg bespreek ik het gewenste tijdstip (levering op zaterdag is mogelijk) en de situatie van plaatsing. Als u van te voren aangeeft dat wij uw oude vaatwasser mee moeten nemen dan is dat geen probleem. Wij nemen uw oude vaatwasser dan gewoon mee terug. Zo ook het verpakkingsmateriaal. Op deze manier kunt u meteen aan de slag met uw was.

Gratis bezorging

Wilt u uw nieuwe vaatwasser laten plaatsen door Vredenburg? Dat kan. En wel gratis.

Levering ma. t/m za.

Gespecialiseerd in het aansluiten van vaatwassers (ook inbouwvaatwassers). Wanneer het u het beste uitkomt!

Inleveren oude vaatwasser.

Bij het plaasten van uw nieuwe vaatwasser, nemen wij meteen uw oude machine mee. Wel zo makkelijk!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring