Witgoed

Vredenburg Vollenhove kunt u bellen voor al uw witgoed. Ik verkoop wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers en ovens. Ik kom bij u thuis om de diverse merken met u door te spreken zoals Siemens, Miele, AEG en Zanussi. In mijn ogen de beste keus als het gaat om een nieuwe wasmachine of droger! Ook lever ik inbouwapparatuur. U kunt telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak via : 0527 – 24 13 94 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag).

Uw witgoed thuisservice

Bij Vredenburg Vollenhove staat persoonlijke service voorop. Ik kom bij u thuis voor storingen, reparaties en als u bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine wilt kopen. Ik bespreek met u de opties en adviseer welke machine het beste bij uw situatie past. U krijgt vervolgens hulp bij het aansluiten of opstarten. Ik ben gespecialiseerd in het aansluiten van wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Ook inbouw! Zo kunt u meteen van uw nieuwe machine gebruik maken. En u betaalt geen voorrijkosten. Mocht u storing ondervinden, bel gerust. Ik kom zo snel mogelijk langs om de situatie te bekijken en natuurlijk op te lossen.

Wasmachines

Is uw wasmachine plotseling kapot? Of wilt u een wasmachine die zuinig is? Dan bent u bij Vredenburg Vollenhove aan het juiste adres. Ik kan diverse merken wasmachines leveren zoals Siemens, Miele, AEG en Zanussi.

Wasdrogers

Werkt uw wasdroger niet meer naar behoren? Of bent u op zoek naar onderdelen voor uw wasdroger. Bel dan met Vredenburg Vollenhove. Ik bied warmtepomp drogers, condensdrogers en luchtafvoerdrogers aan van verschillende merken zoals Miele, Siemens, AEG en Zanussi.

Vaatwassers

Naast wasmachines en wasdrogers, lever ik ook zeer zuinige vaatwassers met het A+++ label. De zuinigste vaatwassers die er zijn. Ik kom bij u thuis langs om diverse modellen en merken te laten zien. Ik verkoop onder andere Siemens, Miele, AEG en Zanussi.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring